Gezond leven

Appeltje Eitje is een nieuw en uniek eet- & leefstijlconcept waarin, in tegenstelling tot iedere andere voedings- en leefstijlcoach de expertise van opvoeding en gezonde leefstijl gecombineerd wordt! Niet alleen je overtollige kilo’s kwijt raken, maar ook een gezonde leefstijl aanleren.

Lichaam en Geest zijn één!
Dat is mijn overtuiging. In mijn werk als coach en trainer is mijn uitgangspunt dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden, de holistische mensvisie.

Waar we ons extra ongerust over moeten maken is het feit dat de laatste dertig jaar het aantal kinderen met overgewicht enorm gestegen. 15% van de jongeren in Nederland in de leeftijdscategorie van 2 – 25 jaar heeft last van overgewicht. Wat de gevolgen van overgewicht bij volwassenen zijn weten de meeste mensen wel. Maar wat doet overgewicht met kinderen, niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch? Valt het je ook op dat kinderen met overgewicht vaak ook degene zijn die gepest worden? en wat heeft het voor consequenties op de schoolprestaties?

Er zijn zowel individuele-, als groepsactiviteiten. Alles wat je kan doen heeft als doel om je leefstijl, of een deel daarvan te veranderen en te verbeteren. Je moet daarbij denken aan voeding, bewegen, ont-stressen of je aangeleerde gedrag veranderen.
Kijk verder in het menu wat je allemaal kunt doen.

Appeltje Eitje is onderdeel van snijders Consultancy, een bureau voor groeigerichte oplossingen dat gespecialiseerd is in het leggen van verbindingen tussen kinderen, ouders en professionele kinderopvang.