Corrine, Eet- & Leefstijlcoach

Corrine Snijders-Caspers

Mijn naam is Corrine Snijders. Ik ben 50+, getrouwd met Rob en moeder van 4 zonen die niet meer in het ouderlijk huis wonen. Ik houd, behalve van mijn man en kinderen, van koken, wandelen met ons hondje Bram op het strand of in het bos, sporten en korte stukjes schrijven over van alles en nog wat.

Na ruim 20 jaar in de kinderopvang en de pedagogiek te hebben gewerkt, besloot ik op 1 januari 2011 om een andere weg in te slaan. Ik besloot mijn persoonlijke eigenschappen, enthousiasme, gedrevenheid, overtuiging en de drive om te zoeken naar nieuwe uitdagingen, die ik jarenlang in de kinderopvang had ingezet, te gaan inzetten voor mijn andere passie, die van gezond eten en leven.

Ik volgde de opleiding voor Wellnesscoach en deed er ook nog een cursus Vitaliteitscoach achter aan. Nu volg ik nog de opleiding voor Gewichtsconsulente en opent mijn eigen praktijk voor eet-& leefstijlcoaching, Appeltje Eitje. Mijn droom is om iedereen die gezond wil leven te helpen bij dit proces.

Mijn jarenlange ervaring en kennis van de kinderopvang wil ik daarbij samen voegen. En dus is het logisch dat ik medewerkers en ouders wil helpen om het goede voorbeeld voor hun kinderen te zijn. Bewuste keuzes maken voor jezelf en je kinderen, met als doel ‘een gezonde leefstijl voor jezelf en je kinderen!’